Zamena proizvoda

Da li želite da zamenite proizvod?


Ukoliko ste nakon prijema proizvoda utvrdili da Vam ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona +381 64 64 19 412 ili nam pošaljite email na adresu: prodaja@creamcoffee.rs Neophodno je da u trenutku poziva imate pored sebe račun i da nam saopštite šifru artikla.

Ukoliko ste nakon prijema proizvoda ustanovili da želite da ga zamenite za drugi proizvod iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona +381 64 64 19 412 .

Nakon toga, vrši se fizička provera da li je dostupan željeni proizvod i Prodavac će Vas pozvati sa svim neophodnim informacijama. Zamena artikla se vrši u roku od 7 dana.

Poručeni proizvod, bez prethodnog kontakta i dogovora sa Prodavcem, ne možete samoinicijativno menjati u prodajnom objektu Lu Kafe VB doo.

Poručeni proizvod nije moguće menjati ukoliko je korišćen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakavanju.

 

Rok zamene

Rok za zamenu proizvoda je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda. Ukoliko željeni proizvod nije na stanju, rok za zamenu se produžava u zavisnosti od dinamike uvoza i rokova prispeća.

 

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi Kupac, osim u slučajevima kada Kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

 

Napomena

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene proizovda za drugi.